Bouwschoonmaak
Met de eenmalige bouwschoonmaak van E&M Dienstverlening maakt u een prettige start in uw nieuwe bedrijfspand. De oplevering van het bouwbedrijf betekend namelijk niet altijd dat het ook direct gebruiksklaar is. Wij maken het pand grondig schoon, denk hierbij aan het schoonmaken van bouwstof, stickers, lijmresten en resten bouwmateriaal dat verwijderd moet worden. Nadat wij klaar zijn kunt u direct beginnen met de inrichting en hoeft u zich geen zorgen te maken over de bouwschoonmaak.

Maak een goede start
Een bouwschoonmaak is vaak nodig om wanden, deuren, vloeren, ramen, sanitaire ruimtes, trappenhuizen en liften goed schoon te krijgen. Na onze bouwschoonmaak kunt u ongestoord beginnen met het inrichten van uw nieuwe bedrijfspand. Het vuil dat achterblijft na de oplevering is vaak hardnekkig en vraagt om een professionele aanpak, kies daarom voor de professionals van E&M Dienstverlening! Wij zijn gespecialiseerd in bouwschoonmaak en hebben hier jarenlange ervaring mee.

Professionele aanpak
In een oriënterend gesprek nemen wij de gehele situatie door, hierdoor kunnen wij de opdracht projectmatig aanpakken. Wij houden rekening met uw planning en zijn erg flexibel. Onze professionals zijn vakbekwaam en wij zijn voorzien van de juiste middelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van gebouwen na diverse bouwactiviteiten. Met onze professionals hebben wij alle kennis in eigen huis, hierdoor kunnen wij een complete dienst aanbieden. Het efficiënt inplannen en op de juiste manier handelen is zeer belangrijk bij een bouwschoonmaak.

Direct goed beginnen?
Kies dan voor de bouwschoonmaak van E&M Dienstverlening! Laat u adviseren door onze expertise op dit vakgebied. Neem nu contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij streven altijd naar korte en direct communicatie!