Een schone werkomgeving waar medewerkers en gasten zich prettig voelen, dat is wat u wilt. E&M Dienstverlening heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van bedrijfspanden, van interieur tot sanitair.

Onze professionals van E&M Dienstverlening nemen uw regulier schoonmaakonderhoud uit handen. Wij werken met passie en gedrevenheid voor onze opdrachtgevers, daarnaast zorgen wij door intensief contact dat uw wensen vervuld worden en ook blijven.

Schoonmaakdiensten
Wij verrichten op reguliere basis schoonmaakdiensten bij u op locatie, hiermee nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij onderhouden diverse type gebouwen, zoals bijvoorbeeld kantoren, , fabrieken, zorginstellingen of bedrijfshallen. De frequentie van deze schoonmaakwerkzaamheden ligt geheel aan het rooster dat u met ons afspreekt. Onze schoonmaakprofessionals zorgen er vervolgens voor dat deze werkzaamheden worden verricht met uiterste precisie en kwaliteit waar wij voor staan.

Onze professionals op het gebied van schoonmaakonderhoud gaan geen uitdaging uit de weg. Door onze vakkundige analyse en inventarisatie van uw objecten zijn wij in staat zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil schoon te maken. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden waarop wij onze expertise verrichten, namelijk reguliere schoonmaakdiensten.

Reguliere schoonmaak
Een professionele omgeving vraagt om regulier onderhoud, zowel het interieur als exterieur. Bij E&M Dienstverlening zorgen wij ervoor dat u een schoon en prettige werkomgeving behoud, zonder dat u er over na hoeft te denken. Het werkrooster zorgt voor transparantie van de werkzaamheden zodat u de verzekerd bent van kwaliteit en continuïteit.

Dagelijks schoonmaakonderhoud is van belang in ruimtes waar dagelijks intensief gewerkt wordt. Intensief gebruik van ruimtes heeft als gevolg dat er snel gebruikersslijtage zichtbaar wordt, vuil hoopt zich snel op en bacteriën hebben hierbij de vrije loop. Dit oogt niet alleen vies, maar het heeft ook een negatief effect op uw werknemers. Naast het afnemen van productiviteit kan het ook voor meer ziekteverzuim zorgen. Voorkom deze nare gevolgen en zorg dat uw werkomgeving in orde is!