Glasbewassing voor een glashelder resultaat
Glasbewassing is een specialistische dienstverlening die zeker niet vergeten mag worden in het algemene onderhoud van uw bedrijfspand. Schone ramen verhogen namelijk de uitstraling van uw bedrijfspand, dus ook uw bedrijf. Schoongewassen glas verlengt daarnaast ook nog de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Wilt u ook schone ramen door een professionele glazenwasser? Wij ontzorgen u bij het verzorgen van de glasbewassing, zowel binnen als buiten en gevel. Laat u adviseren over de frequentie, afgestemd op de locatie van uw bedrijfspand en ligging van de gevel. Dit speelt namelijk een belangrijke rol in de frequentie waarin de glasbewassing dient plaats te vinden. Wist u trouwens dat een gevel op het westen viezer wordt dan een oostgevel? Dit alles heeft te maken met de wind en regen die in Nederland vaak uit het westen komt

Onze schoonmaakprofessionals maken gebruik van moderne en innoverende gereedschappen om u zo efficiƫnt en veilig van dienst te kunnen zijn.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing. Samen met de opdrachtgever kijken wij altijd naar de juiste oplossing, frequentie en werkrooster. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden waarop wij onze expertise verrichten, namelijk glasbewassing.

Professioneel Materieel
In sommige gevallen is glasbewassing risicovol werk. Dit beperken wij door gebruik te maken van professioneel materieel en geschoolde professionals. Wij maken gebruik van telescopische oplossingen waardoor de veiligheid gewaarborgd kan worden. Door deze oplossing hebben wij een reikwijdte van meer dan 13 meter vanaf de grond, hierdoor worden ook moeilijk bereikbare plekken schoon!